Steffest Digitale Pulptuur

5 keer 24 is 120

Gisteren op de trein de eerste aflevering van seizoen 5 van 24 bekeken.
BIG Mistake!!!
Ik dacht, na 4 seizoenen zal de spanning er wel af zijn, maar niet dus: Het verhaal grijpt je meteen bij de lurven en sleept je mee, zodat je na 50 minuten alleen maar denkt "Waar is die volgende aflevering"
Gelukkig moest ik vandaag weer veel treinen, dus meteen maar aflevering 2,3,4 en 5 gezien en boem ... aflevering 6 is nog niet uitgezonden ...
Eigenlijk zou ik de zelfdiscipline moeten hebben om een seizoen te wachten om ze dan in 1 ruk te kijken.
Tja, zelfdispline en ik gaan niet altijd even goed samen.

Nog wat links:
  • Tictacalbums : superleuke manier om je eigen fotoboek te laten drukken, en best betaalbaar.
    Deze moet ik even onthouden voor volgende kerstmis.

  • Dit is een erg leuke test. (Natuurlijk vond ik hem zo leuk omdat ik een prima score had :-) maar toch: volgens mij een leuke test om de taalgevoeligheid van kinderen te stimuleren, als je hem wat gemakkelijker maakt en vertaalt naar het Nederlands.
    Ook interessant is de manier waarop ze het correcte antwoord controleren: van het antwoord wordt eerst een hash berekend die wordt vergeleken met de hash van het juiste antwoord. Zo kun je nooit het juiste antwoord achterhalen uit de javascript code. Iets wat heel veel online testen dikwijls over het hoofd zien: Als imand ge´nteresseerd is om dergelijke testen te doen, is die iemand hoogswaarschijnlijk ook capabel om de broncode te gaan ontcijferen.
Geef je reactie (0)